OPHEFFING PER 15 APRIL 2020 SHOWROOM WEERT

Advies

Latex: is van nature veerkrachtig en biedt daardoor goede ondersteuning. Doordat latex relatief warm is en minder goed ventileert, is het uitermate geschikt voor mensen die het ’s nachts koud hebben.

8 redenen om voor Talalay Latex te kiezen:

1. Geen metalen veren, dus geen elektromagnetische storingen

Elke metalen spiraal werkt als een antenne. Als metalen veren verwerkt worden in een bed, functioneert het lichaam als geleider van de elektromagnetische velden, en dit verstoord uw slaap. In The Original Talalay Latex matrassen zit geen metaal, maar een 100% Talalay Latex kern. Zo slaapt u rustig, ongestoord.

2. Intelligente Coolplus® stof met gevoel voor temperatuur

De vochtafscheiding , onder meer in de vorm van transpiratie, veroorzaakt een vervelend klam gevoel en stimuleert de zweetproductie wat niet bepaald bevorderlijk is voor een rustige en comfortabele slaap. Iedereen weet dat ``niet goed geslapen hebben`` maar al te vaak synoniem is aan gestoord worden in het slapen door het te warm te hebben. Door de ideale vochtregulering ontstaat er ook een optimale temperatuurregulatie, wat bij draagt aan een ongestoorde nachtrust.

3. Innovatieve verluchting

Verluchting is een basisvereiste voor een gezond en hygiënisch kussen De toegepaste unieke technische procedure, bij de productie van Talalay Latex zorgt voor een geopende celstructuur, die zorgt voor een optimale verluchting vanuit het volledige horizontale vlak. Uw kussen ademt met u mee.

4. Anti bacterieel en schimmelwerend

Precies in een warme slaapomgeving normaliter een perfecte voedingsbodem voor schimmels en bacteriën, is het bijzonder belangrijk dat door het gebruik van onze natuurlijke en innovatieve materialen hier een halt toe wordt uitgeroepen en hierdoor helpt gezondheidsproblemen te vermijden en voor een allergievrije slaapomgeving te zorgen. Schimmels, mijten en bacteriën vinden geen voedingsbodem in de The Original Talalay Latex hoofkussens.

5. Wasbare matrashoes

De matrashoes van The Original Talalay Latex is volledig afritsbaar en wasbaar tot 60 graden Celsius. Uw kussen zal na een wasbeurt weer natuurlijk fris en ongerept aanvoelen.

6. Geen drukpunten, perfect ergonomisch slapen

The Original Talalay Latex kussen past zich anatomisch exact aan uw lichaamsvorm aan. De Talalay Latex kern is uiterst veerkrachtig, flexibel en werkt actief ondersteunend. Uw nekwervels herstellen van de dagelijkse belasting. 

7. Geen toxische stoffen – Öko-tex standaard 100 gecertificeerd

Deze classificering bevestigt dat het The Original Talalay Latex kussen geschikt is voor inademing voor contact met de huid. Geen schadelijke additieven, dus u ademt vrij van toxische stoffen. Tenslotte slaapt u 1/3 van uw leven!

8. 100% recyclebaar

De meeste matrassen belanden op de afvalberg. The Original Talalay Latex matrassen zijn aan het einde van hun levensduur volledig recyclebaar. Uw gezondheid is nauw verbonden met onze zorg voor het milieu


Wij bieden een groot scala aan mogelijkheden. Wanneer de keuze op de site niet kan worden bepaald, nodigen wij U graag uit voor een persoonlijk advies in onze showroom.

Het team van Winters Slaapcomfort.