OPHEFFING PER 15 APRIL 2020 SHOWROOM WEERT

Waar staat Winters Slaapcomfort voor!!

"Het bieden van een comfortabel slaapcomfort waardoor men uitgerust de dag kan beginnen, tegen een betaalbare prijs voor iedereen."

Winters Slaapcomfort boxsprings en matrassen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van slaapcomfort, kwaliteit en design.

We hebben de designer Martijn Lemmens opdracht gegeven modellen te ontwikkelen waarvan het design samen valt met de kleurbeelden die aan de huidige markt voldoen. Door de inzet van kwaliteitsmaterialen en kwalitatieve moderne stoffen kunnen wij met trots zeggen dat we een uitgebalanceerde collectie kunnen presenteren die kwalitatief hoogstaand is en aansluit op de wensen van de consument.
Wij zijn in staat U, in onze showroom te Weert, de mogelijkheden te presenteren. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden dan gepresenteerd op de site.
Bijna alle producten worden klanten specifiek gemaakt en zijn van Nederlands fabrikaat.


Bij de keuze van de materialen is terdege rekening gehouden met de levensduur die van een bed wordt gevraagd.

Wij zetten daarom topmaterialen in.

Al onze Boxspring producten zijn opgebouwd uit Scandinavisch hout en waar nodig MDF van hoge persing. De producten bouwen we zo dat deze makkelijk te hanteren zijn. Anders ontstaan er onnodige beschadigingen bij het plaatsen van het bed.De matrassen en toppers voldoen aan de hoogste eisen, welke gesteld kunnen worden op het gebied van slaapcomfort. Vanwege de specifiek comfort verhogende eigenschappen van deze producten, kan na enige tijd de contouring van het lichaam zichtbaar worden in het oppervlak. Het ligcomfort en de algemene kwaliteit van het product worden daardoor absoluut niet aangetast.

Bijna al onze producten kunnen gereinigd worden of zijn wasbaar. Op de producten waar dit speelt, zijn de was etiketten aanwezig.
Ondanks de inzet van kwaliteit zijn geringe kleurafwijkingen in hout en stof echter onvermijdelijk.
Wij produceren alle sets vanuit 1 rol, zodat we weten dat de kleuren uit dezelfde kleurproductie komt en hierdoor de verschillen tot een minimum beperken.Wilt U informatie over onze producten, dan kunt U zich alvast oriënteren op onze advies pagina.

Heeft U meer interesse in een persoonlijke uitleg van de mogelijkheden, nodigen wij U van harte uit in onze showroom in Weert. Hiervoor kunt U een afspraak maken op nummer 06-4074 2128. Op deze manier kunnen wij voor u tijd reserveren.

Het team van Winters Slaapcomfort.


Voor onze algemene voorwaarden, klik hier.