OPHEFFING PER 15 APRIL 2020 SHOWROOM WEERT

Onze Service

De service van Winters slaapcomfort gaat ver. Ondanks dat wij zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden kunnen wij U vanaf de aankoop van € 500,00 de producten gratis leveren. Onder dit bedrag rekenen wij een tarief van € 5,95 per bestelling.

Bij aankopen vanaf € 1250,00 zorgen wij dat deze producten op de slaapkamer worden gemonteerd en dat de afvalmaterialen worden meegenomen. Voor verdere details en regels betreffende uitlevering zie algemene voorwaarden

Mocht U zich afvragen of de stof wel overeenkomt met uw keuze? Wij sturen U gratis stofstalen op (incl. een retourenvelop), zodat U ook een goede keuze kunt maken, afgestemd met uw interieur en U niet teleurgesteld zult zijn omtrent de structuur of kleur..Stuurt U gerust een mail naar klantenservice@wintersslaapcomfort.nl met de keuze van uw stof.  

Voor bepaalde matrassen, aangegeven op de site geldt een 60 dagen slapen garantie.
In de algemene voorwaarden staan de voorwaarden van deze 60 dagen garantie vermeld.


Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?
U bent van harte welkom in onze showroom in Weert waar we U in alle rust kunnen informeren over de verschillende mogelijkheden en kwaliteiten.

Buiten de vermelde openingstijden kunt U ons ook bereiken op 06 - 407 421 28
We stemmen dan samen een tijdstip af die voor U het beste uitkomt. Dat kan zowel in de showroom in Weert als bij U thuis.